Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup - politisk kommentator - book debattør

Henrik Qvortrup som ordstyrer:

​Henrik Qvortrup er en kompetent, erfaren og kontant ordstyrer.

Foredrag

Krise-håndtering. En frontberetning fra virkeligheden.

​Han har selv prøvet det: At blive væltet omkuld af en medie-tsunami – og rejse sig igen. En personlig beretning fra manden, der kom til at personificere SE og HØR-skandalen. Et foredrag om fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Helt uden selvynk, men med knivskarp analyse, beretter Qvortrup om at stå midt i en mediekrise.

25 år i danske medier og i dansk politik.

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte – og mest kontroversielle – journalister. Om nogen deler han vandene, men ingen efterlades ligeglade; alle har en holdning til Henrik Qvortrup. Han fortæller om sin karriere, der har været mere farverig end de flestes: politisk kommentator, spindoktor, tv-vært og så den fatale ansættelse på SE og HØR – sladderbladsjobbet, der med års forsinkelse væltede læsset for en mand, der ellers havde det hele. Foredraget er en tour de force gennem politik og journalistik i en periode, hvor landskabet for netop politik og journalistisk har været i forandring. Danskerne lærte begreber som spindoktor og fokusgruppe at kende, og journalisternes dækning af politikerne blev langt mere nærgående. Henrik Qvortrup tager læserne med hele vejen – fra tiden på Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Ekstra Bladets politiske redaktioner, over årene som spindoktor for Fogh og til den varme stol som chefredaktør på SE og HØR. Og han leverer et hudløst ærlig indblik i, hvordan det er at blive indhentet af fortiden.

Dansk politik – her og nu

Få en kompetent analyse af den politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet. Skarpt, underholdende og kontant.


”Børnelokkerne”.

Internettet er blevet et eldorado for mænd, der vil have sex med mindreårige.

Som vært for TV3-programmet ”Børnelokkerne” har Qvortrup afsløret adskillige af disse pædofile mænd. I foredraget her fortæller han om arbejdet med programmet, og han beretter om mødet med de kriminelle.

Kommunikation og gennemslagskraft

​Om betydningen af at kalde en spade for en spade.

Spin

​Hvem bestemmer på Christiansborg. Er det politikerne? Journalisterne? Vælgerne? Eller spindoktorerne?

Tre år, 9 måneder, 3 dage (om Thorning-Schmidt regeringen)

Helle Thorning-epoken er slut. Tre år, ni måneder og tre dage varede den. Men hvad skete der egentlig bag kulisserne, da Danmark havde sin første kvindelige statsminister? Det svar giver en af landets mest erfarne politiske journalister, Henrik Qvortrup, i en ny bog, der går tættere på end nogensinde før. På baggrund af samtaler med alle nøglepersonerne tager Qvortrup læseren i hånden og fører os med helt ind bag de lukkede døre i regeringens allerinderste. Vi er med til forhandlinger i Det Sorte Tårn på Amager og deltager som fluen på væggen ved alle de mange krisemøder. Med afsæt i sin bog giver Henrik Qvortrup et medrivende og underholdende beretning om magtkampe, intriger, sejre og nederlag i dansk politik.​

Booking forespørgsel - Henrik Qvortrup

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Henrik Qvortrup. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik