Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Niels Frid-Nielsen

Niels Frid-Nielsen - ordstyrer

Niels Frid-Nielsen er kulturredaktør på TV Avisen på DR1.

Niels Frid-Nielsen er en dygtig og humoristisk ordstyrer! Selv den mest saglige debat har godt af et glimt i øjet. Han formår at bringe selv vanskelige problemstillinger ned på jorden og håndterer verbale sammenstød mellem de argeste modstandere, så begge parter får fairplay og tilskuerne bliver inddraget i debatten og får noget med hjem. 

Film, film og atter film. Niels Frid-Nielsen har set hvad der er værd at se af film i de sidste 10-15 år. Som filmanmelder på TV2s Go´Morgen Danmark, i Frids Film på TV3 og siden sidste år som kulturredaktør på TV Avisen har han fortalt om og anmeldt aktuelle film og interviewet deres stjerner og bagmand.

Niels Frid-Nielsen kan fortælle om, hvem der har magten i Hollywood, om stjernerne han har mødt (fra Arnold Schwarzenegger og John Travolta over Mr. Bean, John Cleese og Robert de Niro til alle de hjemlige fra Mads Mikkelsen til Sonja Richter og alle de andre), om dansk film efter dogme, om forskellen på amerikansk og europæisk film og om aktuelle tendenser i det kommende års film, eller lige nu (f.eks. op til Bodil- og Oscar-uddelingerne i slutningen af februar, Cannes festivalen i maj etc.)

Niels Frid-Nielsen introducerer også gerne filmaftener på efter- og højskoler, i filmklubber og kulturhuse m.m.

Niels Frid-Nielsen kan bookes til foredrag med disse emner:

Kulturkamp

Som kulturreporter og -redaktør har Niels Frid-Nielsen oplevet kulturministre komme og gå fra begyndelsen af 90erne og til nu. Han har fulgt tilblivelsen af film-, medie- og teaterforlig og giver sit bud på fremtidens frontlinjer i kultur- og mediepolitikken.

Fremtidens nyheder

Som redaktør, reporter og nyhedshund har Frid fulgt nyhedernes udvikling ikke bare i Danmark, men også i USA, England og Holland. På den baggrund fortæller han om, hvordan nyhederne kommer til at se ud i fremtiden.

Booking forespørgsel - Niels Frid-Nielsen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Niels Frid-Nielsen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik