Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Lillian Gjerulf Kretz

Lillian Gjerulf Kretz - ordstyrer/ konferencier - moderator

Lillian Gjerulf Kretz (født 1974) er en dansk journalist, forfatter og vært på TV Avisen
Som journalist har Lillian Gjerulf Kretz arbejdet som reporter på TV Avisen og Deadline, har rapporteret fra brændpunkter som Afghanistan og Libanon, hun har desuden været medtilrettelægger på DRs internationale interviewserie De skrev historie sammen med Steffen Kretz. 

Hun var vært ved Kommunalvalget i 2005 og var reporter ved folketingsvalget i 2007. Lillian Gjerulf stod i 2007 også spidsen for den populæreste udgave af Sporløs nogensinde. Samme år - i 2007 blev hun vært på TV Avisen. I oktober 2009 fulgte en milliard tv-seere verden over med, da Lillian Gjerulf Kretz var vært ved den Internationale Olympiske Komités konference i København.


Med stor erfaring, energi og charme er Lillian Gjerulf Kretz en eftertragtet ordstyrer/ konferencier og moderator.

Lillian Gjerulf Kretz er et kendt ansigt på tv, og hun er blevet kendt og respekteret for sin erfaring, ekspertise og nøjagtighed. Hun fungerer godt som moderator, ordstyrer og konferencier. Hun har stor erfaring med at stille de rigtige spørgsmål – også de svære - og kræve svar.

Lillian Gjerulf Kretz er også en spændende foredragsholder. Det gælder især for emner omkring massemedierne, journalistik og politik. Hendes foredrag er lærerige, enkle og humoristiske, men stadig strengt faktuelle.

Booking forespørgsel - Lillian Gjerulf Kretz

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Lillian Gjerulf Kretz. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik