Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Cecilie Beck

Cecilie Beck - Book som foredragsholder eller ordstyrer her

Cecilie Beck arbejder som studievært, samt som ordstyrer/moderator, og gør det på en spontan, præcis og troværdig måde. Hun er kendt for sin energi og karisma. Med hendes brede erfaring i mediebranchen, er hun blevet et kendt ansigt på tv. Mange er fascineret og optaget af Cecilie Beck for hendes spontane, nøjagtige og informerede måde at arbejde med tingene. Hun skaber interessante møder og spreder varme med et glimt i øjet til publikum. Med stor nøjagtighed og fleksibilitet til at tilpasse sig opgaven for publikum.

dban.dk

Ordstyrer.dk booker Cecilie Beck som foredragsholder og ordstyrer

​Cecilie Beck er journalist og moderator. Ansat på TV2.

Cecilie Beck har tidligere været ansat i Danmarks Radio, hvor hun bl.a. har været med til at lave DR1-programmerne søndags-magasinet og Rapporten samt DR2-programmerne Indefra og Deadline. Herudover har Cecilie medvirket i tv-serien Anna Pihl.

Cecilie Beck har været vært på TV2 Nyhederne og er nu vært på Praxis.

Er dit arbejdsliv sundt?

Vi tilbringer dagligt rigtig mange timer på jobbet, og sunde arbejdsvaner har derfor stor betydning for vores generelle velbefindende. Hvor sundt er dit arbejdsliv? Bliv provokeret og udfordret. nårjournalist og tv-vært Cecilie Beck stiller skarpt på de bevidste og ikke mindst ubeviste handlemønstre, der af og til gør vores tid på jobbet til en usund fornøjelse. Se skjulte kameraoptagelser, der afslører vores usunde adfærd på jobbet og få inspiration til, hvordan du gør op med dine mere usunde vaner og rutiner og får et sundere arbejdsliv.

Dovenskab der dræber

I begyndelsen af 2009 gennemførte Cecilie Beck et eksperiment, der gik ud på at undersøge, hvor hurtigt kroppen går i forfald, hvis man går fra at leve et aktivt liv til et dovent liv. Cecilie lever normalt et liv med motion. Under forsøget blev hun i 2 uger udstyret med en skridttæller og et forbud mod at gå mere end 1500 skridt om dagen.

På bare 2 uger skete der drastiske ændringer med Cecilies krop. Hør hvad der sket, og se samtidig, hvordan en doven familie i dårlig form forbedrede deres sundhedstilstand markant på bare 6 uger, ved hjælp af skridttællere.

Ordstyrer / Moderator

Cecilie Beck er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.

Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Cecilie Beck et virkelig stærk kort at have på hånden.

Relateret artikel

​Nyhedsvært Cecilie Beck besidder flere af journalistikkens fornemmeste dyder.

Når de bløde toner fra TV2 Nyhedernes jingle ringer af, dukker en ny lyshåret studievært frem på skærmen.

Cecilie Beck har haft sin skærm-dåb, men hun kan stadig ryste lidt på hånden og svede lidt i håndfladerne, når hun skal møde hele Danmarks befolkning. Det har hun dog slet ingen grund til, for hun er født med nyhedsreporterens bedste egenskaber.

- Jeg er ekstremt nysgerrig, og jeg kan næsten ikke lade andre folks uåbnede post ligge i fred. Det kribler i fingrene på mig for at få lov til at åbne den, siger Cecilie Beck.

- Da jeg var yngre, syntes mine forældre vist, at jeg var en brokkerøv, men jeg vil nu nærmere sige, at jeg er meget kritisk, fortæller hun.

Det kritiske gen har heller aldrig fået lov til at hvile i fred, da det gennem flere år blev slebet knivskarpt af mesteren selv. Cecilie Beck har aldrig været en smalltalkjournalist. Hun arbejdede nemlig i fire år sammen med Jens Olaf Jersild på DR's Rapporten. Et drømmejob for den næsten, nybagte journalist.

- Et par år efter jeg blev færdig på Danmarks Journalisthøjskole, fik jeg mit drømmejob. Allerede dengang var jeg godt klar over, at jobbet var et tveægget sværd, siger hun.

På den ene side var det selvfølgelig lykken at nå drømmenes tinder så kort tid efter, hun var blevet færdig. På den anden side var hun godt klar over, at der var en fare for at løbe tør for mål og udfordringer i livet. Det gjorde hun dog langtfra.

- Da jeg fik tilbuddet om at komme på TV2 Nyhederne vidste jeg godt, at jeg stod ved en korsvej. Efter seks år på DR skulle jeg enten beslutte mig for at blive på DR, indtil jeg kunne inkassere min pension, ellers var det nu, jeg skulle ud og prøve noget andet.

- Når man kommer på tv, kan jeg da godt forstå, at danskerne gerne vil vide lidt mere om, hvem man er. Jeg er selv så nysgerrig, at jeg sagtens kan forstå, at de gerne vil læse om de kendte i ugebladene. Det gør jeg da også selv, slår hun fast.

Foreløbig behøver man dog ikke læse mere om Cecilie Beck, da hun helt sikkert kan nydes til en kop kaffe i sofaen en af de nærmeste dage.

Cecilie Beck interesserer sig meget for Sundhedsjournalistik, og hun har været vært på sundhedsprogrammet Praxis.​

Booking forespørgsel Cecilie Beck​

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Cecilie Beck. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik