Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Tina Nikolaisen

Tina Nikolaisen - forbrugerjournalist - ordstyrer

Tina Nikolaisen om at være ordstyrer: En begivenhed er en succes, når det grundlæggende arbejde er gjort. Jeg laver grundig research om emnet og deler også min erfaring i kommunikation med kunden, således at indhold og form hænger sammen, og kunderne kan vise sig fra deres bedste sider. Ordstyreren skal bemærkes, men ikke tage plads og humor får de fleste budskaber til at fæstne sig hos publikum. Kunderne omfatter både den offentlige og den private sektor.

Relateret artikel

TV 2-værten Tina Nikolaisen og hendes kamerahold fra 'Basta' fik sig en ordentlig forskrækkelse, da de konfronterede en svensk mand, der havde solgt falske koncertbilletter til hundredvis af danskere.

Manden truede kameraholdet med tæsk, skubbede til kameraerne og hev Tina Nikolaisen i tøjet. På et tidspunkt sagde han: »Bliv stående, mens jeg henter min pistol«, hvorefter han forsvandt i løb mod sin lejlighed.

Truslerne blev anmeldt

Ifølge 'Bastas' hjemmeside vendte manden kort efter tilbage med en sort genstand i hånden, og det skræmte kamerahold skyndte sig at fortrække. Tina Nikolaisen og tv-holdet kørte straks til den lokale politistation og anmeldte truslerne.

Chokeret vært
Den erfarne TV 2-journalist siger, at mødet med den utilregnelige svensker er det værste, hun har oplevet som konfronterende 'Basta-vært'.
»Vi blev alle bange. Jeg var ikke i tvivl om, at han ville hente sin pistol. Vi var enige om, at vi skulle væk. Det var ikke til diskussion om, vi skulle vente på , at han kom tilbage«, fortæller hun.

»Folk har ellers sagt mange ting, som jeg ikke lader mig påvirke af. De fleste stopper, når de ser kameraet. Denne gang havde vi to kameraer, og han var stadig ligeglad. Han ændrede karakter med et fingerknips. Og hans adfærd sagde, at han ikke ville stå i vejen«, siger Tina Nikolaisen videre.​

Booking forespørgsel - Tina Nikolaisen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Tina Nikolaisen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.


Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik