Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Lotte Hansen

Lotte Hansen - ordstyrer - spinforedrag

Lotte Hansen agerer som ordstyrer og evt. medarrangør for paneldebatter. Hun er cand. scient. pol. og journalist. Underviser ved Danmarks Journalisthøjskole. 2010- : Adm. dir. HansenPR. 2008-2010: Direktør for Public Affairs i Mannov. 2007-: Eget Firma, forfatter, foredragsholder. 2007: Erhvervsredaktør Politiken. 2006-2007: Strategisk-politisk presserådgiver i Advice A/S. 2004-2005: Pressechef i Forbrugerrådet. 2003-2004: Journalist ved A4, Jyllandsposten m. fl, underviser, og kommunikationsrådgiver. 2003: Journalist på den politiske redaktion på Welt am Sonntag, Berlin. 2002: Journalist på den politiske indlandsredaktionen på Dagbladet DAGEN. 2001-2002: Pressesekretær Økonomi- og Erhvervsministeriet, under Bendt Bendtsen (K). 2000-2001: Pressesekretær i By- og Boligministeriet, under Jytte Andersen (S), der senere blev afløst af Lotte Bundsgaard (S). Bestyrelsesposter: Golden Days, Mødrehjælpen.

Foredrag med Lotte Hansen

Hvad er spin? Spin i det gamle Grækenland og til i dag, særligt fokus på udviklingen fra 2001 og frem.

Ti teser til mere spin Hvorfor har spin lettere vilkår i dag end for ti år siden.

Demokratiets opbygning og udfordringer. Fra oplysningsidé om kaffestue til gallupkrati med fokus på privatmenneskers lyster og laster.

Hvordan sætter man en dagsorden. Hvad er en dagsorden overhovedet og hvorfor er det ikke længere godt nok at komme på forsiden af en avis?¨

Nye kommunikationsudfordringer for erhvervslivet? Den der lever stille lever god, …bare ikke hvis der kommer en Muhammedkrise ind og forrykker billedet, så er det godt at have goodwill på kommunikationskontoen.

Sammenstød af professioner Hvorfor forstår professioner ikke hinanden? Om forskellige typer professioner og egne erfaringer med sammenstød.

Selvsvingsramte organisationer i fare i en kommunikationstidsalder

Medier, politikere og borgere er alle en del af et dagsordenskapløb ingen længere kan styre.

Hvad er der sket med medierne?

Derudover arrangeres foredrag med særligt fokus på en bestemt problemstilling eller andre særlige forhold.

Lotte Hansen om PROPAGANDA, Et manipulationsdrama, om medier demokrati og politik, der blev opført på Betty Nansen nov. 2007.

Hver aften var stykket aktuelt i forhold til mediernes dagsorden og der var som en del af stykket et besøg af en mediepolitiker, der blev udsat for et håndfast interview om Public Serviceaftalen med Kulturministeriet.

Medierne fokuserer på seer- og læsertal. Politikerne går op i stemmetal. Men hvem tænker på demokratiet? Gør du?

Lotte Hansen har skrevet stykket sammen med Thor Bjørn Krebs og er desuden idé og konceptmager til stykket i samarbejde med teater, medforfatter og instruktør.

PROPAGANDA er en infotainment-forestilling, der tager demokratiet på ordet og udstyrer publikum med et enestående afstemningssystem. Forestillingen giver med andre ord publikum magten til at bestemme, chancen for at få indflydelse og retten til at sætte spørgsmålstegn ved demokratiet og dets spilleregler, fortæller Lotte Hansen.

Booking forespørgsel - Lotte Hansen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Lotte Hansen. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik