Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Bodil Cath

Bodil Cath - hofjournalist

I en alder af 64 år har Bodil Cath skiftet karriere fra journalist til forfatter. Hendes erindringer "Mit liv som Cath" fra et langt liv som hofrjournalist udkom den 23. oktober 2009, og hun kan nu bookes til foredrag med udgangspunkt i sin bog. Hun har i en halv menneskealder fulgt i hælene på de kongelige. Både ved statsbesøg og fødsler af prinser og prinsesser. Nu er B.T.'s tidligere hofreporter Bodil Cath gået på pension og har et stort ønske om at få børnebørn.

Det fortæller hun i sin nye bog "Mit liv som Cath", som hun tilegner "min datter Anna-Christine og de børnebørn, jeg endnu ikke er velsignet med, så de kan se, hvad mormor gik og lavede", som der står skrevet forrest i bogen.

- Jeg håber da, jeg lever, til jeg er 80 i hvert fald. Så er min datter 40, og hvis hun ikke har fundet ud af sit liv, når hun er 40, så kan jeg jo ikke gøre noget, fortæller Bodil Cath til Ritzau og griner.

Der er dog ikke tale om, at Bodil Cath forsøger at lægge pres på sin datter, forsikrer den mangeårige hofreporter.

- Jeg vil da gerne have børnebørn en gang. Men det er ikke noget, der haster. Foreløbig, så læser hun, men man ved jo aldrig, hvad der kan ske, siger forfatteren, der i øvrigt er meget stolt af sin datter, som bor i samme ejendom som Bodil.

- Min datter og jeg har et nært og tæt forhold. Hun har fået et scholarship (et legat, red.) og skal næste år til Edinburgh. Hun læser engelsk, og det er hun rigtig god til, synes jeg. Jeg er jo sådan en rigtig pralmås, lyder det fra Bodil Cath.

Egentlig havde hofjournalisten ingen planer om at blive forfatter. Og idéen til en erindringsbog kom da heller ikke fra hende selv, men fra forlaget Lindhardt og Ringhof.

- De sagde, at hvis jeg ikke selv ville skrive, så kunne jeg jo få en til det. Men jeg sagde nej. Hvis jeg skal skrive mine erindringer, så vil jeg gøre det selv, fortæller Bodil Cath.

Den nybagte forfatters liv har været fuld af kongelige. Noget, som Bodil Cath nærmest fik ind med modermælken gennem sin sønderjyske barndom.

- Jeg har altid været royalist. For det er jeg opdraget til at være. Vi havde billeder af de kongelige hængende. Kongehuset var et symbol på, at vi var danske og ikke tyske, fortæller Bodil Cath, der er født få måneder inden befrielsen i 1945.

Booking forespørgsel Bodil Cath

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Bodil Cath. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik