Lene Johansen

Rushy Rashid

Lone Kühlmann

Steffen Kretz

Reimer Bo

Jens Gaardbo

Kim Bildsøe Lassen

Henrik Qvortrup

Clement Kjersgaard

Niels Krause-Kjær

Hans Engell

Nina Z. Munch-Perrin

Line Baun Danielsen

Lillian Gjerulf Kretz

Mogens Rubinstein

Lone Kühlmann
Lone Kühlmann - debattør - ordstyrer / moderator - foredragsholder LOne Kühlmann

Få liv i debatten! Oplev Lone Kühlmann, journalist og forfatter, som professionel, humoristisk, provokerende foredragsholder og debattør. Lone Kühlmann er en engageret ordstyrer og foredragsholder, med årelang erfaring fra såvel store politiske møder som mindre paneldebatter - om emner af en hver art. Lone Kühlmann er levende optaget af samfundet, samtiden og samlivet. Gennem et langt liv i pressen har Lone Kühlmann været tæt på begivenhedernes centrum. Hun har udmøntet sine iagttagelser i en række bøger om mange forskellige emner fra sikkerhedspolitik over biografier til ligestilling.

Desuden har hun bidraget til en lang række antologier

Lone Kühlmann født 1945 er journalist, forfatter, debattør og foredragsholder.

Hun begyndte karrieren i Danmarks Radios tekniske afdeling 1965-1967, hvorefter hun uddannede sig til journalist. Først som elev på Lolland-Falsters Venstreblad og Lollands Tidende 1967-1970, derefter supplerede hun med en mastergrad fra School of Journalism ved Columbia University i New York, USA, 1970-1971. Efter endt uddannelse blev hun ansat som journalist ved DR's Radioavisen, hvor hun var frem til 1973. Da skiftede hun til TV-avisen, hvor hun var studievært, da TV-avisen begyndte at sendte i farver i 1978. Hun var tilknyttet TV-avisen frem til 1988 og beskæftigede sig bl.a. med udenrigs- og sikkerhedspolitik. Hun var i 1970'erne medlem af Dansk Journalistforbunds kvindeudvalg, der fik stor indflydelse og samtidig fungerede som et netværk af kvindelige journalister. Lone Kühlmann søgte i 1979 stillingen som DR's korrespondent i USA og fik ikke stillingen, men vikarierede i den fire år senere. Hun skiftede jobbet på DR ud med chefredaktørstolen på ugebladet Alt for Damerne i 1988, men var kun i stillingen til 1990. Siden har hun været en populær foredragsholder, ligesom hun har forfattet adskillige bøger, særligt biografier.

Lone Kühlmann har også haft en række tillidsposter, bl.a. blev hun i 1994 af daværende kulturminister Jytte Hilden (S) udpeget til formand for TV 2/Danmarks bestyrelse, hvor hun sad til 1999. Hun har siden 1992 været bestyrelsesmedlem i Publicistklubben og siden 1995 medlem af præsidiet i Sex og Samfund. Fra 1994 til 1998 var hun bestyrelsesmedlem i AIDS-Fondet.

Privat er hun gift med journalist Kai Selliken, med hvem hun har sønnen Karl Magnus (født 1979) og tvillingesønnerne Marcus og Joachim (født 1981).

Lone Kühlmann - debattør - ordstyrer / moderator - foredragsholder LOne Kühlmann

Klik her for booking af
Lone Kühlmann
Anne Glad
Ask Rostrup
Bodil Cath
Bubber
Clement Kjersgaard
Georg Metz
Hans Engell
Henrik Qvortrup
Jens Gaardbo
Jørn Duus Hansen
Kim Bildsøe Lassen
Kaare Quist
Kaare R. Skou
Lene Johansen
Leonora Christina Skov
Lillian Gjerulf Kretz
Line Baun Danielsen
Michael Kristiansen
Mogens Rubinstein
Morten Løkkegaard
Niels Frid-Nielsen
Niels Krause-Kjær
Nils Villemoes
Peter Mogensen
Ralf Pittelkow
Reimer Bo
Rushy Rashid
Steffen Kretz
Thomas Buch-Andersen
Tom König
Vibeke Hartkorn
Lotte Heise
Nikolaj Koppel
Cecilie Beck
Jette Beckmann
Michele Bellaiche
Mikkel Beha Erichsen
Tina Nikolaisen
Cecilie Hother
Torsten Jansen
Camilla Thorning
Henrik Denta og Flemming Platz
Jarl Friis-Mikkelsen
Lotte Hansen
Nina Z. Munch-Perrin
Keld Broksø
Mette Walsted Vestergaard
Trine Sick