Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Rushy Rashid

Rushy Rashid - ambassadør - journalist - ordstyrer

Rushy Rashid arbejder som foredragsholder og ordstyrer, og hun taler om mange forskellige emner:

CSR- virksomheders sociale ansvar, menneskerettigheder, kønsligestilling og integration ligger hende meget på sinde. Rushy Rashid har skrevet 4 bøger:

Mit pakistanske køkken, Du lovede vi skulle hjem, Bag sløret, Et løft af sløret..................................................................

Ordstyrer og konferencier

Udover sit arbejde som foredragsholder, har Rushy Rashid også kompetence til at være ordstyrer og konferencier.

Rushy Rashid udviser både i forhold til forberedelsesfasen, og ved selve afholdelsen af arrangementet stort engagement og professionalisme. Udover at researche på emnet, kontakter Rushy Rashid også samtlige oplægsholdere før afholdelsen af arrangementet. Det betyder, at Rushy Rashid får et mere personligt kendskab til de enkelte oplægsholdere, og dermed er i stand til at bakke oplægsholderne op og at præcisere og målrette spørgsmål.

Vi er alle lige - lige forskellige”

Rushy Rashid Højbjerg er 40 år og arbejder som journalist, forfatter, ordstyrer og foredragsholder.

Hun er aktiv som kommentator og klummeskribent i både den skrevne og elektroniske presse, når det drejer sig om emner som: ligestilling, integration, menneskerettigheder og mangfoldighedsledelse.

I sit arbejde som forfatter har hun forsøgt at synliggøre de konflikter, dilemmaer og fordele, der er ved at vokse op som kvinde med to kulturer i vores samfund. Hendes seneste bog-projekt er en kogebog, som hedder Mit pakistanske køkken.

Rushy Rashid er ambassadør for Red Barnet . Hun er også medlem af bestyrelsen for ”Fonden for Socialt Ansvar”, som er med til at sikre finansiering af ”Natteravnene”, så de kan fortsætte med at skabe et trygt natteliv for alle os og vores børn, der bevæger sig ud om natten i det offentlige rum

Derudover er hun næstformand og medlem af bestyrelsen for ”Ideer for Livet Fonden”, hvor man med meget små beløb er med til at forsøde tilværelsen for udsatte børn og unge i vores samfund. Sidst men ikke mindst, sidder hun i Det Nationale Udvalg under Dansk Røde Kors.

Kultur er i den grad sundt for sjælen. Derfor er hun også kulturambassadør for Det Kongelige Teater, hvor hun forsøger at udbrede kendskabet til, at Det Kongelige Teater ikke kun er for særlig udvalgte men os alle.

Booking forespørgsel - Rushy Rashid

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Rushy Rashid. Vi kontakter dig herefter snares muligt.


Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
Arrangementsdetaljer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik