Lene Johansen

Rushy Rashid

Lone Kühlmann

Steffen Kretz

Reimer Bo

Jens Gaardbo

Kim Bildsøe Lassen

Henrik Qvortrup

Clement Kjersgaard

Niels Krause-Kjær

Hans Engell

Nina Z. Munch-Perrin

Line Baun Danielsen

Lillian Gjerulf Kretz

Mogens Rubinstein

Cecilie Beck
Cecilie Beck - Book som Foredragsholder her - Troværdighed med Cecillie Beck

Cecilie Beck arbejder som studievært, samt som ordstyrer/moderator, og gør det på en spontan, præcis og troværdig måde. Hun er kendt for sin energi og karisma. Med hendes brede erfaring i mediebranchen, er hun blevet et kendt ansigt på tv. Mange er fascineret og optaget af Cecilie Beck for hendes spontane, nøjagtige og informerede måde at arbejde med tingene. Hun skaber interessante møder og spreder varme med et glimt i øjet til publikum. Med stor nøjagtighed og fleksibilitet til at tilpasse sig opgaven for publikum.Relateret artikel

Nyhedsvært Cecilie Beck besidder flere af journalistikkens fornemmeste dyder.

Når de bløde toner fra TV2 Nyhedernes jingle ringer af, dukker en ny lyshåret studievært frem på skærmen.

Cecilie Beck har haft sin skærm-dåb, men hun kan stadig ryste lidt på hånden og svede lidt i håndfladerne, når hun skal møde hele Danmarks befolkning. Det har hun dog slet ingen grund til, for hun er født med nyhedsreporterens bedste egenskaber.

- Jeg er ekstremt nysgerrig, og jeg kan næsten ikke lade andre folks uåbnede post ligge i fred. Det kribler i fingrene på mig for at få lov til at åbne den, siger Cecilie Beck.

- Da jeg var yngre, syntes mine forældre vist, at jeg var en brokkerøv, men jeg vil nu nærmere sige, at jeg er meget kritisk, fortæller hun.

Det kritiske gen har heller aldrig fået lov til at hvile i fred, da det gennem flere år blev slebet knivskarpt af mesteren selv. Cecilie Beck har aldrig været en smalltalkjournalist. Hun arbejdede nemlig i fire år sammen med Jens Olaf Jersild på DR's Rapporten. Et drømmejob for den næsten, nybagte journalist.

- Et par år efter jeg blev færdig på Danmarks Journalisthøjskole, fik jeg mit drømmejob. Allerede dengang var jeg godt klar over, at jobbet var et tveægget sværd, siger hun.

På den ene side var det selvfølgelig lykken at nå drømmenes tinder så kort tid efter, hun var blevet færdig. På den anden side var hun godt klar over, at der var en fare for at løbe tør for mål og udfordringer i livet. Det gjorde hun dog langtfra.

- Da jeg fik tilbuddet om at komme på TV2 Nyhederne vidste jeg godt, at jeg stod ved en korsvej. Efter seks år på DR skulle jeg enten beslutte mig for at blive på DR, indtil jeg kunne inkassere min pension, ellers var det nu, jeg skulle ud og prøve noget andet.

- Når man kommer på tv, kan jeg da godt forstå, at danskerne gerne vil vide lidt mere om, hvem man er. Jeg er selv så nysgerrig, at jeg sagtens kan forstå, at de gerne vil læse om de kendte i ugebladene. Det gør jeg da også selv, slår hun fast.

Foreløbig behøver man dog ikke læse mere om Cecilie Beck, da hun helt sikkert kan nydes til en kop kaffe i sofaen en af de nærmeste dage.

Cecilie Beck interesserer sig meget for Sundhedsjournalistik, og hun har været vært på sundhedsprogrammet Praxis.

Cecilie Beck - Book som Foredragsholder her - Troværdighed med Cecillie Beck

Klik her for booking af
Cecilie Beck
Anne Glad
Ask Rostrup
Bodil Cath
Bubber
Clement Kjersgaard
Georg Metz
Hans Engell
Henrik Qvortrup
Jens Gaardbo
Jette Beckmann
Jørn Duus Hansen
Kim Bildsøe Lassen
Kaare Quist
Kaare R. Skou
Lene Johansen
Leonora Christina Skov
Lillian Gjerulf Kretz
Line Baun Danielsen
Lone Kühlmann
Lotte Heise
Michael Kristiansen
Michele Bellaiche
Mikkel Beha Erichsen
Mogens Rubinstein
Morten Løkkegaard
Niels Frid-Nielsen
Niels Krause-Kjær
Nikolaj Koppel
Nils Villemoes
Peter Mogensen
Ralf Pittelkow
Reimer Bo
Rushy Rashid
Steffen Kretz
Thomas Buch-Andersen
Tina Nikolaisen
Tom König
Vibeke Hartkorn
Cecilie Hother
Camilla Thorning
Henrik Denta og Flemming Platz
Jarl Friis-Mikkelsen
Nina Z. Munch-Perrin
Lotte Hansen
Torsten Jansen
Keld Broksø
Mette Walsted Vestergaard
Trine Sick