Slåenvej 3 | 6600 Vejen | Telefon: 29 86 34 40 | Mail: book@ordstyrer.dk​

Torsten Jansen

Torsten Jansen, ordstyrer, konferencier, journalist og USAekspert

Torsten Jansen har stor erfaring som ordstyrer og konferencier. Her har han arbejdet for en lang række af landets store virksomheder, ministerier og organisationer med at tilrettelægge og styre konferencer, møder og debatter. Blandt tidligere kunder kan blandt andet nævnes Accenture, Dansk Industri, Berlingske, Nordea, Danske Bank, Udenrigsministeriet m.fl.
Torsten Jansen er en af Danmarks førende eksperter på USA, hvor han har boet og arbejdet i tilsammen ni år. I dag rådgiver han blandt andet danske virksomheder om amerikanske marked, og er samtidig en flittig kommentator når det kommer til amerikansk politik og samfunds forhold. Torsten Jansen skriver blandt andet en fast klumme i dagbladet Børsen.

Torsten Jansen var fra 2007-2011 leder af afdelingen for Public Affairs på den danske ambassade i Washington DC. Han var blandt andet med i Det Hvide Hus, da statsminister Lars Løkke Rasmussen besøgte præsident Obama i foråret 2011. Han arrangerede desuden Regentparrets rejse til USA i 2011.

Tidligere var Torsten studievært for TV-Avisen og udlandschef i DR Nyheder. Inden da var han TV-Avisens korrespondent i USA fra 1996-2001, hvor han bl.a. dækkede Bill Clintons genvalg og hele hans turbulente anden periode i Det Hvide Hus. Senere fulgte han George W. Bush i hans vej til magten, og det kaotiske amerikanske præsidentvalg i år 2000. Torsten Jansen har været udlandsjournalist siden 1989 og har bl.a. dækket revolutionerne i Østeuropa, krigene på Balkan, opløsningen af Sovjetunionen og meget mere. Desuden har han rejst som journalist og rapporteret fra Sydafrika, Rwanda, Congo, Vietnam, Cambodja, Thailand, Afghanistan m.fl.

Foredrag:​

USAs næste præsident
Snart skal verdens eneste supermagt vælge ny leder. Efter 4 år med Barack Obama, håber republikanerne at de kan genvinde Det Hvide Hus ligesom de vandt flertal i Kongressen i 2010. Hvad gør Obama for at blive genvalgt? Hvad betyder Tea Party bevægelsen? Hvor er det republikanske parti på vej hen, og hvad betyder det for økonomien og resten af verden, hvis de vinder i 2012?
Torsten Jansen har dækket to præsidentvalg for TV-AVISEN og fulgt amerikansk politik tæt i næsten 10 år. Foredraget gennemgår de mulige kandidater, men gennemgår valgsystemets finurligheder, pengestrømmen og den politiske psykologi i USA. For indsigt i hvem der står stærkest i kampløbet om verdens mest magtfulde job.

Hvorfor er amerikanerne så amerikanske?
Et veloplagt og morsomt foredrag om de kulturelle forskelle mellem Europa og USA. Torsten Jansen tager deltagerne med på en meget personlig rejse over Atlanten og tilbage igen. Foredraget handler også om, hvad der skal til for at slå igennem i USA. Uanset om man er en virksomhed eller et individ.

Foto: Robin Skjoldborg 

Booking forespørgsel - Torsten Jansen

Udfyld formularen herunder for at sende en bookingforespørgsel på Ask Rostrup. Vi kontakter dig herefter snares muligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf: 29 86 34 40

Kontaktinformation
 
 
Arrangementsdetaljer
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordstyrer.dk

Slåenvej 3

6600 Vejen

​CVR: 26454867

Telefon: 29 86 34 40

Mail: book@ordstyrer.dk​

Persondatapolitik