Lene Johansen

Rushy Rashid

Lone Kühlmann

Steffen Kretz

Reimer Bo

Jens Gaardbo

Kim Bildsøe Lassen

Henrik Qvortrup

Clement Kjersgaard

Niels Krause-Kjær

Hans Engell

Nina Z. Munch-Perrin

Line Baun Danielsen

Lillian Gjerulf Kretz

Mogens Rubinstein

Torsten Jansen
Torsten Jansen, ordstyrer, konferencier, journalist og USAekspert

Torsten Jansen har stor erfaring som ordstyrer og konferencier. Her har han arbejdet for en lang række af landets store virksomheder, ministerier og organisationer med at tilrettelægge og styre konferencer, møder og debatter. Blandt tidligere kunder kan blandt andet nævnes Accenture, Dansk Industri, Berlingske, Nordea, Danske Bank, Udenrigsministeriet m.fl.
Torsten Jansen er en af Danmarks førende eksperter på USA, hvor han har boet og arbejdet i tilsammen ni år. I dag rådgiver han blandt andet danske virksomheder om amerikanske marked, og er samtidig en flittig kommentator når det kommer til amerikansk politik og samfunds forhold. Torsten Jansen skriver blandt andet en fast klumme i dagbladet Børsen.

Torsten Jansen var fra 2007-2011 leder af afdelingen for Public Affairs på den danske ambassade i Washington DC. Han var blandt andet med i Det Hvide Hus, da statsminister Lars Løkke Rasmussen besøgte præsident Obama i foråret 2011. Han arrangerede desuden Regentparrets rejse til USA i 2011.

Tidligere var Torsten studievært for TV-Avisen og udlandschef i DR Nyheder. Inden da var han TV-Avisens korrespondent i USA fra 1996-2001, hvor han bl.a. dækkede Bill Clintons genvalg og hele hans turbulente anden periode i Det Hvide Hus. Senere fulgte han George W. Bush i hans vej til magten, og det kaotiske amerikanske præsidentvalg i år 2000. Torsten Jansen har været udlandsjournalist siden 1989 og har bl.a. dækket revolutionerne i Østeuropa, krigene på Balkan, opløsningen af Sovjetunionen og meget mere. Desuden har han rejst som journalist og rapporteret fra Sydafrika, Rwanda, Congo, Vietnam, Cambodja, Thailand, Afghanistan m.fl.

Foredrag:

USAs næste præsident
Snart skal verdens eneste supermagt vælge ny leder. Efter 4 år med Barack Obama, håber republikanerne at de kan genvinde Det Hvide Hus ligesom de vandt flertal i Kongressen i 2010. Hvad gør Obama for at blive genvalgt? Hvad betyder Tea Party bevægelsen? Hvor er det republikanske parti på vej hen, og hvad betyder det for økonomien og resten af verden, hvis de vinder i 2012?
Torsten Jansen har dækket to præsidentvalg for TV-AVISEN og fulgt amerikansk politik tæt i næsten 10 år. Foredraget gennemgår de mulige kandidater, men gennemgår valgsystemets finurligheder, pengestrømmen og den politiske psykologi i USA. For indsigt i hvem der står stærkest i kampløbet om verdens mest magtfulde job.

Hvorfor er amerikanerne så amerikanske?
Et veloplagt og morsomt foredrag om de kulturelle forskelle mellem Europa og USA. Torsten Jansen tager deltagerne med på en meget personlig rejse over Atlanten og tilbage igen. Foredraget handler også om, hvad der skal til for at slå igennem i USA. Uanset om man er en virksomhed eller et individ.

Foto: Robin Skjoldborg
Torsten Jansen, ordstyrer, konferencier, journalist og USAekspert

Klik her for booking af
Torsten Jansen
Anne Glad
Ask Rostrup
Bodil Cath
Bubber
Cecilie Beck
Cecilie Hother
Clement Kjersgaard
Georg Metz
Hans Engell
Henrik Qvortrup
Jens Gaardbo
Jette Beckmann
Jørn Duus Hansen
Kim Bildsøe Lassen
Kaare Quist
Kaare R. Skou
Lene Johansen
Leonora Christina Skov
Lillian Gjerulf Kretz
Line Baun Danielsen
Lone Kühlmann
Lotte Heise
Michael Kristiansen
Michele Bellaiche
Mikkel Beha Erichsen
Mogens Rubinstein
Morten Løkkegaard
Niels Frid-Nielsen
Niels Krause-Kjær
Nikolaj Koppel
Nils Villemoes
Peter Mogensen
Ralf Pittelkow
Reimer Bo
Rushy Rashid
Steffen Kretz
Thomas Buch-Andersen
Tina Nikolaisen
Tom König
Vibeke Hartkorn
Camilla Thorning
Henrik Denta og Flemming Platz
Jarl Friis-Mikkelsen
Lotte Hansen
Nina Z. Munch-Perrin
Keld Broksø
Mette Walsted Vestergaard
Trine Sick