Lene Johansen

Rushy Rashid

Lone Kühlmann

Steffen Kretz

Reimer Bo

Jens Gaardbo

Kim Bildsøe Lassen

Henrik Qvortrup

Clement Kjersgaard

Niels Krause-Kjær

Hans Engell

Nina Z. Munch-Perrin

Line Baun Danielsen

Lillian Gjerulf Kretz

Mogens Rubinstein

Jarl Friis-Mikkelsen
Jarl Friis-Mikkelsen - JFM - ordstyrer/konferencier/foredragsholder

Jarl Friis-Mikkelsen rækker vidt. Tv-vært - Musik - Film - TV - produktioner - Redaktør m.m. makkerpar, samt kollega med Ole Stephensen. Jarlen er en personlighed - med stor humor og glimt i øjet - befriende og afslappet. Og total charmerende! Jarl Friis-Mikkelsen slapper af ved at male.. lader op som "man" siger..! I en stresset medieverden skal man virkelig koble af indimellem. Cand.mag., TV-vært, ordstyrer og foredragsholder.. og kedeligt er det IKKE:-) han har karisma og humor. Jarl Friis-Mikkelsen er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk. Han har været underholdningschef på DR og programchef på Kanal 2. På TV har han lavet over 1000 programmer som vært, programudvikler og som ansvarlig. Jarl Friis-Mikkelsen har skrevet og instrueret 4 spillefilm og medvirket i et dusin andre; samt medvirket i Klovn og instrueret TV-serien - Langt Fra Las Vegas. Han har derudover haft et mangeårigt virke som toastmaster og eventmaker. Han har lavet reklamefilm og interne kommunikationsfilm for en række firmaer - herunder H&M - Ikea.

Som universitetsstuderende følte han sig som en 50-årig, men da han efter sin kandidateksamen i dansk og engelsk blev ansat på Danmarks Radio, blev han set som et frisk pust i den danske tv-underholdning.

Gennembruddet kom, efter at han i 1982 blev sat til at finde klip til en nytårskavalkade sammen med Ole Stephensen. Det blev starten på et professionelt partnerskab, der fødte Brødrene Øbberbøv, som siden udviklede sig til makkerparret Walter og Carlo, der gennem tre filmkomedier spiddede den danske folkesjæl.

- Ole og jeg er som nat og dag. Han er kritisk journalist, og jeg er abstrakt underholder. Var vi blevet venner, havde vi ikke kunnet arbejde sammen. Vi har heller aldrig løbet hinanden på dørene eller kommet sammen privat, har Friis-Mikkelsen forklaret til BT.

De to har siden været faste følgesvende, men i begyndelsen af det nye årtusinde indledtes et nyt partnerskab, der har haft væsentlig betydning for befolkningens nutidige opfattelse af Jarl Friis-Mikkelsen.

Casper Christensen valgte ham til at instruere første sæson af komedieserien "Langt Fra Las Vegas" og siden fik "Jarlen" en tilbagevendende og fremtrædende birolle i kæmpesuccesen "Klovn"
Jarl Friis-Mikkelsen - JFM - ordstyrer/konferencier/foredragsholder

Klik her for booking af
Jarl Friis-Mikkelsen
Camilla Thorning
Henrik Denta og Flemming Platz
Lotte Hansen
Nina Z. Munch-Perrin
Anne Glad
Ask Rostrup
Bodil Cath
Bubber
Cecilie Beck
Cecilie Hother
Clement Kjersgaard
Georg Metz
Hans Engell
Henrik Qvortrup
Jens Gaardbo
Jette Beckmann
Jørn Duus Hansen
Kim Bildsøe Lassen
Kaare Quist
Kaare R. Skou
Lene Johansen
Leonora Christina Skov
Lillian Gjerulf Kretz
Line Baun Danielsen
Lone Kühlmann
Lotte Heise
Michael Kristiansen
Michele Bellaiche
Mikkel Beha Erichsen
Mogens Rubinstein
Morten Løkkegaard
Niels Frid-Nielsen
Niels Krause-Kjær
Nikolaj Koppel
Nils Villemoes
Peter Mogensen
Ralf Pittelkow
Reimer Bo
Rushy Rashid
Steffen Kretz
Thomas Buch-Andersen
Tina Nikolaisen
Tom König
Torsten Jansen
Vibeke Hartkorn
Keld Broksø
Mette Walsted Vestergaard
Trine Sick